Wallpapers Carlsberg

Carlsberg

Wallpapers

Wallpapers Carlsberg

wallpapers της Carlsberg για τον υπολογιστή για να κατεβάσετε δωρεάν και να θέσει στην οθόνη σας. Προσαρμογή οθόνης του υπολογιστή σας με αυτό το δωρεάν ταπετσαρία Carlsberg για PC. Εικόνες από Carlsberg και Φόντο επιφάνειας εργασίας του Carlsberg για τη δική σας Aero Theme για τα Windows 7 για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Δωρεάν Wallpapers Carlsberg

Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Μοιραστείτε το!
Delicious
Σας προτείνουμε ...

Wallpaper MINNIE MOUSE Παιχνίδια με μπαλόνια

MINNIE MOUSE Παιχνίδια με μπαλόνια

MINNIE MOUSE είναι ένας από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της Walt Disney Studios Εταιρία και την ιστορία των γελοιογραφιών animation. Σε αυτό το αστείο ταπετσαρία μπορείτε να δείτε τις πιο ευτυχισμένες αέρα ballons ότι μπορείτε να αγοράσετε στο Walt Disney World θεματικού πάρκου στο Ορλάντο της Φλόριντα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αστείο εικόνα για να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας σας.

Φόντα Carlsberg

Carlsberg

Η ζυθοποιία Carlsberg είναι ένα εμπορικό σήμα της μπίρας, που ιδρύθηκε στη Δανία το 1847 από τον Jacob Christian Jacobsen. Το όνομά του σημαίνει «Λόφο του Carl" προς τιμήν του λόφου όπου ήταν εγκατεστημένο το πρώτο εργοστάσιο του.. Εικόνες από Carlsberg για την επιφάνεια εργασίας των Windows. Αυτές οι εικόνες έχουν σχεδιαστεί κάθε μέρα αναζητούν καυτά θέματα και ό, τι ήθελε τους χρήστες μας, η ιστοσελίδα μας έχει ενημερωθεί σήμερα. Στην ιστοσελίδα μας wallpapers.gifmania.gr θα βρείτε wallpapers HD Carlsberg. Ποιος δεν ήθελε Wallpapers Carlsberg ; Μπορείτε να αλλάξετε καθημερινή εικόνα φόντου της επιφάνειας εργασίας σας με τα θέματα που σας αρέσει, δωρεάν και είναι πάντα μέρος του Gifmania δικτύου, το δίκτυο των ελεύθερων χώρων στο internet. Wallpapers Carlsberg widescreen οθόνες ή φυσιολογικό, καθώς η λήψη είναι προσαρμοσμένο στο μέγεθος της οθόνης σας για να πάρετε ό, τι χρειάζεστε. Υπάρχουν όλων των αποφάσεων, καθώς επίσης και σε HD. Η εν λόγω εταιρεία από τη Δανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μπύρες από όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το κύριο μπύρα Δανίας, και πωλείται σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, έχει περισσότερους από 45.000 εργαζόμενους, και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο. Παρόλο που η εταιρεία Carlsberg είναι ευρέως γνωστή για το εμπορικό σήμα της μπίρας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό από διαφορετικές μάρκες, ιδίως στις ευρωπαϊκές χώρες. Μπύρα τους εμφιαλώνεται σε γυάλινα μπουκάλια διαθέτει πράσινο. Αρχικό λογότυπο του αγοράστηκε για 300 DKK να Thorvald Bindesboll το 1904.